Blog

scan je architectenplan

Interieur op maat dankzij scan van architectenplan

Wanneer je gaat bouwen of verbouwen, klop je logischerwijs als eerste aan bij een architect. Die kijkt echter niet tot in de details naar het interieur. Wil je een interieur op maat? Dan schakel je best een interieurarchitect in nog voor de bouwaanvraag vertrekt. Die neemt het architectenplan voor je onder de loep.

Keuken

Pure klasse en vakmanschap

In deze renovatie steelt maatwerk de show. Het high-end ontwerp is van de hand van interieurarchitecte Nicky Vanden Bossche, de uitvoering werd volmaakt voltooid door B.Art-Interieur. Deze ingrijpende make-over verdient niets dan lof.

Biophilic design

Haal de natuur in huis met biophilic design

We brengen 90% van onze tijd binnen door. Onderzoeken bewijzen het evenwel keer op keer: omgevingen die de natuur nabootsen hebben een positief effect op ons welzijn en onze gezondheid. Een natuurlijk binnenklimaat creëren, is dan ook enorm belangrijk. Of het nu thuis, op kantoor of op school is, biophilic design brengt je ook binnen in contact met de natuur.

Planten

Kamerplanten in huis halen? Doen!

Kamerplanten zijn een natuurlijk wondermiddel in huis. Ze zijn de ideale interieuraccessoires en bovendien de perfecte manier om een gezonde en aangename leefomgeving in huis te creëren. Ontdek snel waarom je nu planten in huis moet halen en waar je welk type plant in huis plaatst.

Grondige opfrissing gelijkvloerse verdieping interieurarchitecte Nicky Vanden Bossche Beveren

Mijn (jouw) thuis op maat!

Zondag 26 september is het alweer tijd voor een nieuwe editie van 'Mijn thuis op maat'. Een ontmoetingsmoment voor (ver)bouwers op locatie zodat je kan kennismaken met het project, maar ook met de architect en de bewoners.