Een interieurontwerp op jouw maat...

'N creëert een ontwerp, en beleving van rust, op jouw maat... Als interieurarchitecte ga ik op zoek naar harmonie tussen de ruimtes en de indeling hiervan, lichtinval, materiaal- en kleurkeuzes. Dit doen we voor zowel nieuwbouwprojecten (in planfase) als renovatieprojecten waarbij we met eventuele structurele ingrepen de ruimte herindelen.


 

Na een vrijblijvende kennismakingsgesprek start 'N met het maken van de eerste voorontwerpen. Wij proberen ons te onderscheiden door het maken van 2 verschillende ontwerpen, dit omdat een ruimte vaak meerdere indelingsmogelijkheden heeft, andere materiaalkeuzes,...  Door het maken van deze 2 verschillende ontwerpen staan we na het eerste gesprek reeds een stap verder dan wanneer we met 1 ontwerp zouden starten. Deze voorontwerpen worden samen met de klant besproken aan de hand van fotorealistische 3D beelden.

een interieurontwerp op jouw maat... | interieurarchitecte Nicky Vanden Bossche Borgerhout Beveren

Na het bespreken van deze voorontwerpen, kunnen we verder werken aan het ontwerp dat jullie het meeste aanspreekt of maken we een combinatie van beide. Een eerste voorontwerp is nooit een 'verhaal van te nemen of te laten', het is een ontwerp op jouw maat en dit is iets dat moet groeien. Na een 2-tal aanpassingen staat dit ontwerp op punt en kunnen de technische tekeningen worden opgemaakt, maar meer hierover later in een nieuw blogbericht. 

 

Naast het maken van een interieurontwerp voor jouw volledig nieuwbouwwoning of renovatie kan je bij 'N ook terecht voor het ontwerp van een tv meubel, een nieuwe keuken, badkamer,... zonder dat hier grote verbouwingswerken bij moeten komen kijken. Neem zeker contact op moest je twijfelen of jouw project iets voor 'N is,  heel waarschijnlijk gaan wij je kunnen helpen! 

een interieurontwerp op jouw maat ... (van A tot Z) | Interieurarchitecte Nicky Vanden Bossche Borgerhout Beveren