Interieurarchitect Concept'N

Concept’n is een ontwerpbureau dat zich specialiseert in het renoveren en (her)inrichten van gebouwen en woningen. Hierbij creëren we high-end designs op maat van onze klant. Dit voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Concept’n streeft naar een combinatie van duurzaamheid en functionaliteit met een oog voor detail. Is het nodig om bepaalde zaken structureel aan te pakken, dan schakelen we een uitvoerend architect in.

We zorgen steeds voor een ‘groene’ toets in onze ontwerpen. We gebruiken natuurlijke materialen gecombineerd met voldoende lichtinval om zo de ruimte volledig in balans te brengen. Dit is een onderdeel van Biophilic Design, het ontwerpen met de natuur.

Bij concept’n zijn het de details die het verschil maken. Zo gebruiken we accentkleuren en kamerplanten om een harmonieus geheel te bekomen.

concept'n Nicky Vanden Bossche Interieurarchitecte

Coming soon

totaalrenovatie boekhoudkantoor Accant

Momenteel ontvangen we jullie in een huiselijke setting, in ons thuiskantoor. Rust is zeer belangrijk in onze ontwerpen, maar ook om een ontwerp te bespreken. We realiseren binnenkort onze 'inspiration' cave om jullie in alle rust te kunnen ontvangen en jullie onder te dompelen in de wereld van Concept'n.