Keuken V

A touch of GOLD
Keuken | A touch of gold

2018 | Borgerhout | 135m²

Totaalrenovatie van de gelijkvloerse verdieping van een herenhuis te Borgerhout. Door de vele renovaties uit het verleden waren alle authentieke elementen reeds verdwenen. We creëerden om die reden een contrast tussen de originele voorgevel met een moderne achterbouw. Deze is voorzien van nieuwe beglazing, alsook werd alles gestript tot op de blote steen. 

Details project

In het nieuwe interieur is het wit de kleur die de hoofdtoon voert. Om het witte van de gietvloer en keuken te doorbreken is er gewerkt met gouden accenten, bijvoorbeeld de ontbijtnis of de fronten van de speelde kasten. In de zithoek is de wand achter de televisie in het donker gezet.   

Keuken | A touch of gold
Keuken | A touch of gold
White
Keuken | A touch of gold
Keuken | A touch of gold
Gold