Woning concept'n

Contemporary chique
concept'n interieurarchitecte Nicky Vanden Bossche, ontwerp kantoorwoning

2019 | Beveren | 160m²

Een ruimte en lichtrijke nieuwbouw rijwoning. Als interieurarchitecte konden we, door tijdig ingeschakeld te worden, de nodige ingrepen doen zonder dat dit een negatief effect had op het budget. Het ontwerp is gebaseerd op deze van een bel étage woning, maar met de nodige openheid en verbinding tussen de verschillende functies. 

Details project

Aan de voorzijde lijkt het een zeer gesloten woning. Zo zorgt bijvoorbeeld het kantoor op de eerste verdieping, aan de straatzijde, dat er geen inkijk mogelijk is in de leefruimte. Achteraan is de woning, dmv een vide opengewerkt en zorgt deze voor een verbinding tussen de keuken op de gelijkvloerse verdieping en de zithoek op de eerste verdieping. Door het groot videraam baadt de gehele woning in natuurlijk licht. 

concept'n interieurarchitecte Nicky Vanden Bossche, ontwerp kantoorwoning
concept'n interieurarchitecte Nicky Vanden Bossche, ontwerp kantoorwoning
Goud
concept'n interieurarchitecte Nicky Vanden Bossche, ontwerp kantoorwoning
concept'n interieurarchitecte Nicky Vanden Bossche, ontwerp kantoorwoning
Donker eik

Contemporary chique

Het materiaalgebruik in deze woning typeert de stijl van concept'n. Modern en warme materialen met een subtiele chique toets. Ikzelf noem dit contemporary chique, hedendaags met een toets van goud. De materialen en kleuren zijn beperkt in aantal en komen terug over de ganse woning maar steeds in een andere gedaante. De keuken uitgevoerd in donker gebeitste eik op een vloer van ceppo di gre. De donkere houten trap, die de overgang vormt tussen keuken en zithoek, gaat over in een donker gebeitste eiken parket. In het aanpalende bureau zien we dan weer de ceppo di gre terugkomen. Maatwerkkasten zorgen er tevens ook voor dat ruimtes visueel met elkaar verbonden worden. 

concept'n interieurarchitecte Nicky Vanden Bossche, ontwerp kantoorwoning