Woning VV

Jungle on the wall
Keuken int wit

2018 | Oud Heverlee | 115m²

Een grondige renovatie en het wegwerken van de betonsteen. Dit was de vraag van de klant. De ganse woning was opgetrokken in betonsteen en zorgde voor een zeer kille sfeer doorheen de woning. 

Naast het volledig bepleisteren van de woning zijn de ramen vernieuwd, is de oude tegelvloer over de ganse woning bekleedt met mortex en is er een doordacht ontwerp uitgewerkt voor het maatmeubilair. 

 

 

Details project

Splitlevels doorheen de hele woning, hier is op een speelse manier mee omgegaan in het ontwerp. Maatwerkkasten zorgen ervoor dat 2 verschillende functies op 2 verschillende niveau's toch met elkaar verbonden worden. 

De natuur in huis brengen. In de details kan je dit letterlijk nemen door de vele kamerplanten maar ook in de materiaalkeuzes. In de keuken is, op een subtiele manier, gebruik gemaakt van fineer eik terwijl dit in de zithoek terugkomt in de eiken parket. 

Keuken int wit
Splitlevel
Planten
Splitlevel
Onzichtbare deur
Natuurlijke materialen

Eén geheel

Net zoals het fineer eik in keuken en zitruimte zorgt ook de mortex vloer voor eenheid in de ganse woning. Dit creëert rust en verbindt de ruimtes visueel met elkaar. In de badkamer is de mortex hiernaast ook gebruikt voor de wand, bad- en doucheafwerking. Het fineer komt hier dan ook weer terug in het lavabomeubel. 

badkamer int wit