Nicky, interieurarchitect met hart en ziel

Jong begonnen…

Inderdaad, een creatieve duizendpoot ben ik altijd geweest. Knutselen, klussen, naaien , … uren kon ik er als kind mee bezig zijn. Of mijn kamer herinrichten? Ik deed het met de regelmaat van de klok. Een nieuw kleurtje aan de muur, de meubels verplaatsen, nieuwe accessoires, ...

Een goede opleiding als basis

Het kriebelde al snel en op mijn14de besluit ik ervoor te gaan. Ik volg Architecturale Vormgeving op school. Een vroege roeping. En een perfecte voorbereiding op mijn latere studies en loopbaan.

In 2011 mag ik me de trotse eigenaar van het diploma Master in de Interieurarchitectuur aan de Universiteit Antwerpen noemen.

 

Ervaring als voedingsbodem

Dan begint het échte werk. Voor me als zelfstandig interieurarchitecte te vestigen, doe ik eerst 4 jaar ervaring op bij een schrijnwerkerij en als interieurarchitecte in de kantoorsector. Ideaal om mijn kennis in de praktijk om te zetten. Ontwerpen, offertes vragen en opmaken, organiseren, plannen, ….

En dan de grote stap naar een eigen zaak

Als dochter van een zelfstandig tuinarchitect maak ik van kindsbeen mee hoe tof het is om van je passie je beroep te maken. Dag in dag uit bouwen aan je zaak en dat met volle goesting. Dat wilde ik ook. In 2011 is Concept’N dan ook een feit. Het is een kans om mijn creatieve en technische talent verder te ontwikkelen. Mijn job is veelzijdig en erg afwisselend. Daarenboven geeft het me zoveel energie om dagelijks interessante mensen te ontmoeten. Want ja, een sociaal dier ben ik ook. Van jonge koppels tot mensen aan het einde van hun loopbaan, klaar voor een nieuwe start. Van  particulieren tot bedrijven. Van horeca tot retail.
 

Is het niet heerlijk om te kunnen doen wat je graag doet?

Kennismaken?

 

Wij komen graag vrijblijvend eens langs voor een kennismaking 

en om naar jullie verhaal te luisteren. 

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden dit bij tot de vraag is afgehandeld. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam.