VISIE Door te luisteren naar uw wensen leven wij ons in, in jou en de ruimte om een beleving op maat te creëren. Het ontwerp is een reflectie van uw verhaal, levenswijze, werkwijze,... aangevuld met onze creativiteit en kennis. Een ontwerp van CONCEPT'N wordt gekenmerkt

door zijn tijdloos en wit karakter. Dit zorgt voor eenvoud, rust en geborgenheid. Enkele kenmerken die de dag van vandaag zeer belangrijk zijn in ons drukke leven. Hoe brengen we dit tot stand in jouw interieur of tuin? Lichtinval, ruimtelijkheid, materialen (en planten) brengen we met elkaar in harmonie. Door te werken met veel wit trekken we het licht zoveel mogelijk naar binnen. Om te vermijden dat alles heel clean gaat overkomen combineren we dit met warme materialen met veel textuur, denk hierbij aan hout, stoffen met een grove weving en de juiste details  in maatwerk en decoratie. 

 

CONCEPT'N Laat jou de kracht ontdekken van een wit, tijdloos interieur.

 

1. INTERIEURONTWERP Kiest u, na het eerste vrijblijvende gesprek, voor een samenwerking met  CONCEPT'N dan starten wij met de uitwerking van 2 voorontwerpen, reeds volledig in 3D. Met deze twee voorontwerpen geven wij weer dat er in één ruimte meerdere mogelijkheden zijn qua indeling of materiaalgebruik. Deze ontwerpen vormen tevens de basis voor de verdere uitwerking. 

 

2. Kleur- en materiaaladvies is mee inbegrepen in ons ontwerppakket, maar ook los van een ontwerp kan u voor kleur- en materiaaladvies bij CONCEPT'N terecht.  Wij werken jouw ruimte (waar mogelijk) uit in 3D om zo een perfecte keuze te kunnen maken voor materialen en/of kleuren, dit in combinatie met stalen van bijvoorbeeld een vloer.

7 diensten die je naar wens kan combineren

Wij volgen alles op tot in de kleinste details

3. Technische uitwerking Als het ontwerp volledig op punt staat wordt hiervan een technisch dossier opgesteld. Dit dossier bevat kant-en klare plannen met aanzichten, een beschrijving van het materiaal en alle nodige aanduidingen voor sanitair, verlichting en elektriciteit. Alles wat nodig is om het 'zelf' ontwerp te kunnen realiseren. Bij CONCEPT'N is ook de doe-het-zelver aan het juiste adres.

 

4. controle van de werf door CONCEPT'N zorgt ervoor dat alles tot in detail, volgens plan wordt uitgevoerd. Wij nemen u alle zorgen uit handen: aanvragen van offertes, het opmaken van een werfplanning en het opvolgen van de werken ter plaatse kan gebeuren door CONCEPT'N. De werken volgen elkaar mooi op en als klant heb je hierdoor maar één aanspreekpunt.

 

5. ONline SHOP | PERSONAL SHOPPING Details zorgen net voor dat beetje extra in jouw interieur of tuin. Het gaat dan niet enkel om details in maatwerk, maar decoratie en het juist gekozen meubilair gaan ervoor zorgen dat u zich thuis voelt. Dat het interieur of de tuin een weerspiegeling is van zijn bewoners. In onze shop vergelijken wij producten van verschillende webshops, zo bent u als klant steeds zeker van de laagste prijs. 

 

Van idee tot beleving

6.TUINONTWERP Om de totaalbeleving van CONCEPT'N compleet te maken zorgen wij ook voor jouw tuinontwerp. In samenwerking met een tuinarchitect, die reeds 33 jaar ervaring achter zijn naam mag schrijven,zorgen wij voor het hele plaatje. Ook hier starten we met 2 verschillende voorontwerpen in 2D en 3D. Het uitvoeringsdossier is ook steeds voorzien van een uitgebreide plantenlijst. 

Onze 3D-tekeningen zijn een perfect weergave van de realiteit

7. 3D VISUALISATIES B2B professionele klanten die opzoek zijn extra advies en ondersteuning kunnen bij CONCEPT'N terecht voor professionele, fotorealistische 3D visualisaties. Deze dienst kan zowel voor immokantoren als projectontwikkelaars heel wat winst opleveren. Onze architecturale achtergrond zorgen in de 3D visualisaties ook voor dat beetje extra.

Tot slot... CONCEPT'N is opgestart door Nicky Vanden Bossche, gediplomeerd interieurarchitecte, in 2011 onder de naam N interieur. Na bijkomende opleidingen in tuinontwerp in 2017, om klanten een totaalbeleving te kunnen aanbieden, is begin 2018 CONCEPT'N geboren. Aarzel niet om met ons kennis te maken, wij komen graag vrijblijvend eens tot bij jou om CONCEPT'N voor te stellen.