Het appartement in Borgerhout wordt wat klein en graag wil Nicky ook klanten op een eigen kantoor kunnen ontvangen. 

In april 2018 zijn we gestart met een eigen nieuwbouwproject te Beveren. Dit zal onze privéwoning worden waar we ook de klanten zullen verwelkomen, dit in een eigen kantoor op de eerste verdieping maar ook de andere ruimtes in de woning zullen voor klanten opengesteld worden. 

 

De woning is in 4 niveau's opgebouwd, een ruime kelder voor stockage en technieken (de woning heeft een plat dak en hierdoor dus geen zolder). De inkomhal en keuken bevinden zich op de begane grond die opengetrokken is dmv een grote vide naar de eerste verdieping, waar de zithoek en het kantoor zich bevinden. Op de tweede verdieping hebben we dan nog 3 slaapkamers en een badkamer met apart toilet. 

Het kantoor en de zithoek zijn visueel met elkaar verbonden. Dit enerzijds door een lange kastenwand die over beide ruimtes doorloopt maar ook door de tegelvloer van het kantoor nog een stuk door te trekken in de zithoek. 

In het kantoor zullen de kasten dienst doen als opbergruimte voor stalen, kaften,... en in de zithoek wordt deze kast voorzien van een ingewerkte barkast. Dit om klanten makkelijk te kunnen bedienen van een kopje koffie. Om het geheel niet te zwaar te maken zijn de hoge kasten zwevend en lopen deze over in een laag tv meubel. In de overgang wordt ook een nis gecreëerd die later ingevuld kan worden met een gas- of bio ethanolhaard. 

Het kloppend hart van de woning bevindt zich op de begane grond. Het wordt een echte leefkeuken met eiland, hier kan 's middag snel door Nicky geluncht worden, maar de tafel voor 8 tot 10 personen leent zich dan weer perfect voor etentjes met vrienden of familie. 

 

Over de hele woning is gekozen voor een sfeer die authenticiteit uitstraalt, overgoten door wat gouden details in bijvoorbeeld de verlichting. Dit zorgt voor een moderne woning die zeer cosy aanvoelt.