Boekhoudkantoor

Van advocatenkantoor naar boekhoudkantoor
Van advocatenkantoor kaar boekhoudkantoor

2020 | Antwerpen | uitvoering mei | 360 m²

Kantoorrenovatie na wissel van eigenaars. Boekhoudkantoor Accant verhuisd eind dit jaar naar een nieuw kantoor. De geslotenheid die de vorige eigenaars opteerden zal plaats maken voor een open kantoor waar in teamverband gewerkt kan worden. Zo hebben we een groot deel van de bestaande invulling volledig herbekeken. 

Details project

Naast openheid, mist het kantoor ook warmte, huiselijkheid want nu overheerst het kille, secce kantoorgevoel. Het herbekijken van de indeling geeft ook de mogelijkheid om nieuwe materialen toe te voegen. Door gebruik te maken van hout, in nieuwe kasten en op maat gemaakte bureautafel, krijgen we een heel andere sfeer. 

 

Van advocatenkantoor kaar boekhoudkantoor
Van advocatenkantoor kaar boekhoudkantoor
huiselijkheid
Van advocatenkantoor kaar boekhoudkantoor
Van advocatenkantoor kaar boekhoudkantoor
openheid

Uitstraling

Het pand heeft een zeer open gevel die voor veel inkijk zorgt. Dat vraagt om een ontwerp met uitstraling. In combinatie met het donkere hout is er gekozen om te werken met marmer in de afscheiding tussen inkom en landschapskantoor, maar ook met bijvoorbeeld linnen gordijnen als afscherming voor de zon. 

Van advocatenkantoor kaar boekhoudkantoor