Van idee tot realisatie van je droomproject

 1. Hallo, eerst even kennismaken
  Jouw verhaal is de basis van elk ontwerp. Hoe leef en werk je? Wat vind je belangrijk? Hoe is de gezins- of werksituatie nu en hoe zal ze in de toekomst evolueren? Nicky komt bij je thuis of op kantoor en geeft haar ogen de kost. Hiermee gaat ze aan de slag.
 2. Wat zal dat kosten?
  Concept’N maakt na de eerste bespreking een prijsvoorstel op voor het ontwerppakket met of zonder coördinatie. Zo weet je van bij de start wat de ontwerpkosten zijn voor het volledige traject. Heeft u enkel nood aan een ontwerp (met de nodige technische tekeningen) dan werken we op basis van een vaste prijs. Heeft u liever dat we naast het ontwerp ook de coördinatie op ons nemen, dan werken we met een percentage op de totale aannemingssom. 
 3. Het officiële deel: de overeenkomst
  Ben je overtuigd? Dan teken je een contract waar alle afspraken instaan. 
 

Van ontwerp tot uitvoering

Driehoek en potlood icoon

Opmeten

Ieder ontwerp start met het accuraat opmeten van de ruimtes en het maken van foto’s. Ook bij nieuwbouw. Je wil toch niet meemaken dat je kast net niet tussen die 2 muren past? Inderdaad, een minimale afwijking van het plan kan verregaande gevolgen hebben. 

Bespreken icoon

VOORONTWERPEN MAKEN EN BESPREKEN

Nu komt het creatieve proces op gang. Nicky voelt zich helemaal in haar nopjes. Ze start altijd met 2 voorontwerpen, en meteen in 3D. Met deze fotorealistische renders voel je snel aan welke indeling, materiaal, kleur , …je het beste liggen. Wil je een combinatie van beide of heb je zelf een extra idee? Dat kan!

Potlood tekenen op papier icoon

DEFINITIEF ONTWERP EN OPMAAK TECHNISCH DOSSIER

Na 2 à 3 aanpassingen is je defintieve ontwerp klaar. Nicky stelt dan alles ook technisch op punt met een volledig plannenpakket:

 • Plannen voor elektriciteit en loodgieterij
 • Maatwerkplannen
 • Meetstaten…
Budget icoon

BUDGETTEREN VAN DE WERKEN

Aan de hand van meetstaten en de gemiddelde marktprijzen maakt Concept’N een niet-bindende prijsraming van de uitvoering van de werken. Zo heeft u al snel een totaalbeeld van de kostprijs.

Coordinatie icoon met luidspreker

VOLLEDIGE COÖRDINATIE VAN DE WERF

Bij het opvolgen van de werf speelt de ervaring van Nicky Vanden Bossche een belangrijke rol. Ze kent de prijzen en de markt, weet wie de betrouwbare partners zijn en communiceert duidelijk naar alle partijen.

Wat houdt dit allemaal in?

 • Opvragen, vergelijken en goedkeuren offertes
 • Plannen en organiseren: wie doet wat en welke werken volgen mekaar op?
 • Coördineren: Concept’N treedt op als spil van de werf. Is iets onduidelijk of moeilijk? Nicky is jouw spreekbuis en gaat voor een snelle en goede oplossing.
 • Opleveren: Als alles klaar is, kijkt Concept’N alles minutieus na. Zo ben jij gerust dat alles tip top in orde is.
Zetel, lamp klok schilderij icoon

DE FINISHING TOUCH: GORDIJNEN, MEUBELEN, DECORATIE, …

Het zijn de details die je interieur helemaal afmaken. Gordijnen, zitbanken, poefjes, eetkamermeubilair, verlichting, …  er zijn zoveel mogelijkheden. Zie jij door het bos de bomen niet meer? Nicky begeleidt je graag als personal shopper. Zodat het klopt en jij je goed voelt.

Ben jij de volgende tevreden klant? 

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden dit bij tot de vraag is afgehandeld. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam.